Over Callista

Home »  Over Callista

Wie ben ik?
Collage 2017-12-291 tbv website

Naast mijn grote interesse in mensen (en hun loopbaan en motivaties), is mijn allergrootste passie alles wat met weddings te maken heeft. Ik vind het bijzonder en eervol om jullie persoonlijke verhaal te vertellen, op een voor jullie en jullie gasten zo mooi en bijzonder moment. Ik vind het genieten wanneer ik jullie mag assisteren en adviseren bij het regelen van alle nodige zaken en maken van keuzes voor jullie trouwdag. En zo mijn organisatietalent in te kunnen en mogen zetten en jullie verwachtingen te managen.

En als ik dan nog tijd overhoud, houd ik mij graag bezig met: schrijven, yoga, varen, wandelen, lezen (met name vakliteratuur op het gebied van trouwen, HR, recht, psychologie en persoonlijk leiderschap), fotografie, woninginrichting, met vrienden lekker eten, theater en social media.

Anderen kenmerken mij als slagvaardig, accuraat, betrokken, praktisch, resultaatgericht, integer en oplossingsgericht. Zij waarderen mijn oprechte interesse in mensen en mijn servicegerichtheid. Opdrachtgevers geven aan dat mijn inlevingsvermogen bewonderingswaardig is, ik zaken enthousiast, sprankelend, professioneel en met een persoonlijke touch aanpak.
Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg!

 Collage certificaten t.b.v. website


Comments are closed.