Diensten

Home »  Diensten

Jullie persoonlijke advies

Adviesgesprek (tips & tricks) over o.a. het opzetten van de planning en het opstellen van budgetplannen. Maar ook etiquette, formaliteiten en DIY’s.

Read More

Trouwambtenaar / ceremoniespreker


Jullie huwelijksceremonie staat of valt met een spontane BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand), die beschikt over een goed inlevingsvermogen en professionaliteit. Een betrokken persoon die aan weet te sluiten bij de door jullie kenbaar gemaakte wensen en verwachtingen.

Read More

Ceremoniemeester (ook alleen op de dag zelf!)

Callistas kan op de dag zelf de logistieke planning en organisatie voor jullie regelen, zodat naast jullie zelf, ook jullie gasten onbezorgd kunnen genieten. Ook bij onverwachte gebeurtenissen!

Read More

Personal Wedding Assistant

Voor ieder budget! Callistas kan jullie de volledige, of gedeeltelijke (alleen voor specifieke zaken) ondersteuning bieden bij de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Van voorbereiding en planning tot productie en budget- en kwaliteitsbewaking.

Read More

Meer services

Inspiratie nodig voor een origineel aanzoek? Zakelijk evenement organiseren? Gastspreker nodig? Zin in een leuke wedding organisatie & styling workshop? Informeer naar de mogelijkheden.

Read More