Callistas in ZankYou Magazine

Altijd leuk om genoemd te worden. ZankYou!

Callistas weddings wint Love Awards Publieksprijs in de categorie Trouwambtenaar provincie Utrecht

(UTRECHT/BREUKELEN) De Love Awards publieksprijs 2018 in de categorie Trouwambtenaar provincie Utrecht is gewonnen door Callistas Weddings uit Breukelen. Callista van Delft, die als trouwambtenaar al ruim 100 bruidsparen heeft mogen trouwen, ontving de felbegeerde Love Award op 1 februari tijdens een spannende uitreikingsmiddag in CitySense.

Met een gemiddelde publiekswaardering van 9.71 mag Callista van Delft zich per 1 februari dé publieksfavoriete trouwambtenaar van de provincie Utrecht noemen. De eer voor de landelijke titel ging naar Noord-Holland.

Callista heeft als trouwambtenaar inmiddels ruim honderd stellen in de echt verbonden en daarnaast als wedding planner tientallen succesvolle bruiloften op haar naam staan. Via een creatieve social media campagne bracht ze haar enorme netwerk van gelukkig getrouwde stellen en samenwerkingspartners op de hoogte van haar nominatie voor de Love Awards. Dat die massaal hun stem uitbrachten bleek tijdens de uitreiking.

Dat haar bedrijf Callistas Weddings enorm is gegroeid en dat ze een zeer gewilde trouwambtenaar, wedding planner en ceremoniemeester is, merkte ze het afgelopen jaar aan haar drukke planning. “Jullie verhaal mooi vertellen: persoonlijk, betrokken, authentiek en enthousiast, is wat ik het liefste doe en wat jullie kennelijk graag zien en horen. Daarom ben ik megatrots op deze award!”

Over de Love Awards
Voor de Love Awards 2018 kon het publiek stemmen op het leukste bruidspaar van Nederland én de favoriete leverancier uit de huwelijksbranche. Het publiek kon op 1.100 leveranciers / bruidsparen stemmen, in 19 verschillende categorieën (zoals bijvoorbeeld trouwlocatie, trouwambtenaar, bruidsbloemen, catering, trouwfotografie). Op 1 februari werden voor elke categorie de provincie-winnaars gehuldigd en Kim Kötter maakte de landelijke winnaars bekend. Er gingen Love Awards naar degenen met de meeste stemmen en degenen met de hoogste waardering. Bij de landelijke winnaars telden zowel de hoeveelheid stemmen als de gemiddelde waardering mee.

In de media:
VAR Nieuws

RTVStichtseVecht

 

 

En weer 2 mooie referenties ontvangen.

Callistas @Open Toptrouwlocatie Route


Op zaterdag 3 februari 2018 was Callistas weddings te vinden @Hoeve Landzicht tijdens de Open Toptrouwlocatieroute. Zo’n 30 bruidsparen kwamen de locatie bezoeken. Altijd weer een leuke gelegenheid voor bruidsparen om aan ceremoniemeester of getuigen de door hen geboekte locatie te laten zien, of om te kijken wat een locatie te bieden heeft voor er een keuze gemaakt wordt.

Jaap & Yvonne 23-12-2017

Het was een prachtige winterdag, zo vlak voor de Kerst. Een mooie locatie (Wijnford Jutphaas in Nieuwegein), goed gestyled (DS events), prachtige bloemen (De Stijl: floral design) en geweldige live muziek van Lace.

“Callista was op 23 december 2017 onze BABS. Onze verwachtingen waren hoog, maar deze heeft ze overtroffen. Wat een prachtige persoonlijke speech. Met aandacht voor ons, het bruidspaar, maar ook voor de mensen die voor ons belangrijk waren. Het was onderdeel van een onvergetelijke dag. Liefs, Yvonne en Jaap.”

    
Foto’s: Jasper Loeffen

Callistas wint Love Award!

JA! Callistas weddings heeft de Love Awards publieksprijs, in de categorie Trouwambtenaar (provincie Utrecht) gewonnen! Dankjewel voor jouw stem! Op 1 februari a.s. mag ik de award in ontvangst nemen en hoor ik of ik ook de landelijke award heb gewonnen. Spannend!! Duim je voor mij?
Meer info? www.loveawards.nl 

2017-11-21 14.58.16    ._Love_Awards_Genomineerd_500x500px_v03   2018-01-03 18.53.12

 

Dimitri & Marcella 15 juni 2017

“Callista heeft op onze mooiste dag de ceremonie verzorgd en wat hebben we daar van genoten! Warm, enthousiast en vooral relaxed heeft Callista ons en onze wensen gevangen in haar speech. Hierdoor een extra bijzondere ervaring, dank je wel Callista!”
Dimitri & Marcella

Bruiloft foto's Chantal33       Bruiloft foto's Chantal28

 

Trends bruidsmode 2018

Uiteraard bepalen jullie helemaal zelf, hoe jullie grote dag eruit komt te zien. Het is tenslotte jullie dag!
Maar misschien vinden jullie het wel leuk sommige trends te volgen, die passen bij jullie wensen en stijl. Of jullie stijl nu chic, bohemian, glamorous, romantisch, sprookjesachtig of klassiek is, hierbij kort de trends uitgelicht.

Op de internationale bruidsmodebeurs Interbride in Düsseldorf, ben ik de meest prachtige creaties tegengekomen! Hierbij (met hulp van Bruid & Bruidegom magazine), de highlights: glitters, sluiers met wow-effect, veel prachtig kant, eindeloos combineren van losse items (jurk, rok en top of jumpsuit), franjes en veren, korte en lange capes en bijzondere mouwen. Maar ook kleurrijke jurken in rood, zwart, groen en paars. En (blingbling) sneakers voor onder jurk en pak.

Andere trends die ik zie zijn: een dag met veel persoonlijke touch, samen slapen voor de grote dag (wel met first look moment), rondlopen in plaats van in de rij om handen te schudden, candy’s in plaats van taart, tattoos in plaats van trouwringen, never ending party’s in plaats van om 12 uur naar huis, de volgende dag samen met de gasten brunchen of ontbijten, digitale uitnodigingen, websites en apps waar bruidspaar en gasten informatie en foto’s kunnen delen.

BUT, do it your way!

shutterstock_120681847

Nieuwe huisstijl!

YES! Eindelijk kan ik het met jullie delen! Callistas weddings presenteert met alle plezier, geluk en trots een vrolijk en liefdevol nieuw logo! Met veel dank aan Branddogs en Tividor Straub.

Callistas professionaliteit, betrokkenheid en enthousiasme veranderen uiteraard niet, alleen de huisstijl! Om dit samen te vieren, ontvangen jullie nu bij boeking bij Callistas weddings vóór 1 december 2017, € 50,00 korting en een toffe goodiebag!
Laat je verrassen en assisteren op jullie grote dag.

En Jaël (Style Photography), dank weer voor de mooie foto’s!!

Collage 2

Tividor & Carmen 22 juli 2017

Betrokken mogen zijn bij een huwelijksdag is altijd bijzonder. Bijzonder, omdat ik bezig mag zijn met mijn grootste passie: jullie verhaal mooi vertellen, en de liefde. En even onderdeel mag zijn van het geluk tussen 2 mensen en al hun dierbaren om hen heen. Onderweg naar zaterdag 22 juli, werden de kriebels in mijn buik steeds groter. Onderweg naar 22 juli voelde ik veel emotie als ik mijn speech nogmaals doornam. Waarom? Omdat ik zó dankbaar, blij èn trots ben dat ik mijn grote broertje en lieve schoonzus mocht trouwen, hun personal wedding assistant en ceremoniemeester mocht zijn. Met heel mijn❤️ houd ik grenzeloos veel van hen! Met z’n allen hebben we er een prachtige dag van gemaakt met liefdevolle herinneringen!

Collage 1

Foto’s: Rob Rotgers Fotografie en eigen fotografie

Met dank aan:
Tsjerke Terherne, Suzanne Kloosterman & team – locatie
Rob Rotgers – fotografie
MindClips Media – videografie
Nicky Lorenzo – DJ
Marieke Bekke – live painter
Eva Byrlova  – bruidskapster & visagie
Gerben Reitsma – bloemen
Ilse Oussoren – bruidstaartje
Auke – praam varen
Sietse – vervoer