Dimitri & Marcella 15 juni 2017

“Callista heeft op onze mooiste dag de ceremonie verzorgd en wat hebben we daar van genoten! Warm, enthousiast en vooral relaxed heeft Callista ons en onze wensen gevangen in haar speech. Hierdoor een extra bijzondere ervaring, dank je wel Callista!”
Dimitri & Marcella

Bruiloft foto's Chantal33       Bruiloft foto's Chantal28

 

Trends bruidsmode 2018

Uiteraard bepalen jullie helemaal zelf, hoe jullie grote dag eruit komt te zien. Het is tenslotte jullie dag!
Maar misschien vinden jullie het wel leuk sommige trends te volgen, die passen bij jullie wensen en stijl. Of jullie stijl nu chic, bohemian, glamorous, romantisch, sprookjesachtig of klassiek is, hierbij kort de trends uitgelicht.

Op de internationale bruidsmodebeurs Interbride in Düsseldorf, ben ik de meest prachtige creaties tegengekomen! Hierbij (met hulp van Bruid & Bruidegom magazine), de highlights: glitters, sluiers met wow-effect, veel prachtig kant, eindeloos combineren van losse items (jurk, rok en top of jumpsuit), franjes en veren, korte en lange capes en bijzondere mouwen. Maar ook kleurrijke jurken in rood, zwart, groen en paars. En (blingbling) sneakers voor onder jurk en pak.

Andere trends die ik zie zijn: een dag met veel persoonlijke touch, samen slapen voor de grote dag (wel met first look moment), rondlopen in plaats van in de rij om handen te schudden, candy’s in plaats van taart, tattoos in plaats van trouwringen, never ending party’s in plaats van om 12 uur naar huis, de volgende dag samen met de gasten brunchen of ontbijten, digitale uitnodigingen, websites en apps waar bruidspaar en gasten informatie en foto’s kunnen delen.

BUT, do it your way!

shutterstock_120681847

Nieuwe huisstijl!

YES! Eindelijk kan ik het met jullie delen! Callistas weddings presenteert met alle plezier, geluk en trots een vrolijk en liefdevol nieuw logo! Met veel dank aan Branddogs en Tividor Straub.

Callistas professionaliteit, betrokkenheid en enthousiasme veranderen uiteraard niet, alleen de huisstijl! Om dit samen te vieren, ontvangen jullie nu bij boeking bij Callistas weddings vóór 1 december 2017, € 50,00 korting en een toffe goodiebag!
Laat je verrassen en assisteren op jullie grote dag.

En Jaël (Style Photography), dank weer voor de mooie foto’s!!

Collage 2

Tividor & Carmen 22 juli 2017

Betrokken mogen zijn bij een huwelijksdag is altijd bijzonder. Bijzonder, omdat ik bezig mag zijn met mijn grootste passie: jullie verhaal mooi vertellen, en de liefde. En even onderdeel mag zijn van het geluk tussen 2 mensen en al hun dierbaren om hen heen. Onderweg naar zaterdag 22 juli, werden de kriebels in mijn buik steeds groter. Onderweg naar 22 juli voelde ik veel emotie als ik mijn speech nogmaals doornam. Waarom? Omdat ik zó dankbaar, blij èn trots ben dat ik mijn grote broertje en lieve schoonzus mocht trouwen, hun personal wedding assistant en ceremoniemeester mocht zijn. Met heel mijn❤️ houd ik grenzeloos veel van hen! Met z’n allen hebben we er een prachtige dag van gemaakt met liefdevolle herinneringen!

Collage 1

Foto’s: Rob Rotgers Fotografie en eigen fotografie

Met dank aan:
Tsjerke Terherne, Suzanne Kloosterman & team – locatie
Rob Rotgers – fotografie
MindClips Media – videografie
Nicky Lorenzo – DJ
Marieke Bekke – live painter
Eva Byrlova  – bruidskapster & visagie
Gerben Reitsma – bloemen
Ilse Oussoren – bruidstaartje
Auke – praam varen
Sietse – vervoer

 

 

Bedankt!

Zulke mailtjes? Daar word ik nou héél blij van:

Hoi Callista,

Nog even een mailtje om je namens ons beiden te bedanken voor een prachtige ceremonie!
We vonden het zo leuk dat je je verdiept had in dungeons and dragons. Maar ook de rest van de tekst die je met zulk enthousiasme overbracht blijft ons nog lang bij. Mede dankzij jou hebben we een geweldige dag gehad!

Groetjes,
Stefan en Marjolein
2017-04-16 00.22.12

100 X JA: Lucky me!

‘Zijn jullie er klaar voor?’ ‘Ja, maar wel een beetje zenuwachtig…..’ Ze pakt de hand van de man die ze met een minuut of 20 haar ‘man’ mag noemen.
Als afgesproken, neem ik haar aanstaande mee de prachtige trouwzaal van Slot Zuylen in, naar de mensen, hun secuur uitgekozen gasten, die hen het allermeest dierbaar zijn.
Zij en haar vader volgen snel, nadat de gitarist een prachtige ballad heeft ingezet. Haar vader legt haar hand op de arm van de bruidegom. Zij knipoogt naar haar vader. Ik vertel hun verhaal.
Na het ja-woord, legt zij haar hoofd dankbaar op zijn schouder, pinkt een traantje weg en geeft mij, zichtbaar zielsgelukkig, een vette knipoog.
De liefde hangt in de lucht en heeft de trouwzaal gevuld met een krachtige, voelbare warmte en geborgenheid. Zij, zij laat zijn hand niet meer los en ik zie alleen maar blije, heel blije gezichten voor me…..
Te weinig sta ik, al is het maar heel even, stil bij het feit dat ik na morgen al 100 x, waarvan 30 x bij Hoeve Landzicht, heel even deelgenoot mocht zijn van puur geluk. En mag vragen of zij hem aanneemt tot wettig echtgeno(o)t(e). De stralende gezichten, de voelbare liefde tussen 2 mensen, de diversiteit aan mooie karakters, de openheid en dat ik degene ben die hun verhaal mooi mag vertellen. Lucky me! Mijn hart maakt iedere keer weer een vreugdesprong!
(https://www.facebook.com/callistasevents/ 7 juni 2017)

8 juni 2017
2017-06-08 15.38.13   2017-06-08 22.43.10

 

Open toptrouwlocatie route 30 april

Op zondag 30 april jl. vond al weer de 2e Open Toptrouwlocatie route van 2017 plaats! DE dag waarop tientallen trouwlocaties in Nederland hun deuren van 11 tot 17 uur openen. Een dag om deze te gaan bekijken en je te laten inspireren.
De volgende vindt plaats op zondag 9 juli a.s. Kijk voor meer informatie hier.
Callistas kon je vinden bij Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa (bij Amsterdam). Het was weer een heerlijke dag, waarop ik met tientallen bruidsparen mocht kletsen over het leukste onderwerp wat er bestaat: trouwen.
En ook zij waren erbij: Rapido Sound and Vision , Minky Pie en Anja de Lange’s Salon.

Open toptrouwlocatie route HL 30042017

 

Callistas & Style Photography @ Breukelen Bruist 14 april 2017

Collage BB 04-2017 kraam

Samenwerken werkt!

Een geweldige middag in de studio van Jaël Hoekstra van Style Photography ging er aan vooraf en dit is het resultaat!
Oog voor detail, geen zorgen maar beleving, gemak & personal touch, hartverwarmend, betrokken & creatief en eindeloos enthousiast! Dat is wie wij zijn en wat ons werk, onze passie, typeert!
Ontmoet ons zaterdag 15 april @ Breukelen Bruist!, in het centrum van Breukelen van 11 tot 17 uur! Heel graag tot dan!
En kijk op onze Facebook pagina voor de fotofilm.

Foto collage met logo's

Callistas wint Love Award!

JA! Callistas weddings heeft de Love Awards publieksprijs, in de categorie Trouwambtenaar (provincie Utrecht) gewonnen! Dankjewel voor jouw stem! Op 1 februari a.s. mag ik de award in ontvangst nemen en hoor ik of ik ook de landelijke award heb gewonnen. Spannend!! Duim je voor mij?
Meer info? www.loveawards.nl 

2017-11-21 14.58.16    ._Love_Awards_Genomineerd_500x500px_v03   2018-01-03 18.53.12