100 X JA: Lucky me!

‘Zijn jullie er klaar voor?’ ‘Ja, maar wel een beetje zenuwachtig…..’ Ze pakt de hand van de man die ze met een minuut of 20 haar ‘man’ mag noemen.
Als afgesproken, neem ik haar aanstaande mee de prachtige trouwzaal van Slot Zuylen in, naar de mensen, hun secuur uitgekozen gasten, die hen het allermeest dierbaar zijn.
Zij en haar vader volgen snel, nadat de gitarist een prachtige ballad heeft ingezet. Haar vader legt haar hand op de arm van de bruidegom. Zij knipoogt naar haar vader. Ik vertel hun verhaal.
Na het ja-woord, legt zij haar hoofd dankbaar op zijn schouder, pinkt een traantje weg en geeft mij, zichtbaar zielsgelukkig, een vette knipoog.
De liefde hangt in de lucht en heeft de trouwzaal gevuld met een krachtige, voelbare warmte en geborgenheid. Zij, zij laat zijn hand niet meer los en ik zie alleen maar blije, heel blije gezichten voor me…..
Te weinig sta ik, al is het maar heel even, stil bij het feit dat ik na morgen al 100 x, waarvan 30 x bij Hoeve Landzicht, heel even deelgenoot mocht zijn van puur geluk. En mag vragen of zij hem aanneemt tot wettig echtgeno(o)t(e). De stralende gezichten, de voelbare liefde tussen 2 mensen, de diversiteit aan mooie karakters, de openheid en dat ik degene ben die hun verhaal mooi mag vertellen. Lucky me! Mijn hart maakt iedere keer weer een vreugdesprong!
(https://www.facebook.com/callistasevents/ 7 juni 2017)

8 juni 2017

 

 

Neem contact op

Stuur een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.