Huwelijksdag Jeroen & Linda

Afgelopen vrijdag, 30 september 2016, was het zover! Na 9 maanden van gezellige, creatieve en nauwkeurige voorbereiding, gingen Jeroen & Linda trouwen! En ik had de eer hun trouwambtenaar en ceremoniemeester te mogen zijn!

Ieder bruidspaar is uniek en voor ieder bruidspaar doe ik mijn uiterste best om van de ceremonie een onvergetelijk moment te maken. Professioneel èn persoonlijk. Dit laatste doe ik door tijdelijk in het leven van het bruidspaar te stappen en hun gezamenlijke persoonlijke verhaal, zo mooi mogelijk te vertellen tijdens hun huwelijksceremonie. En (of) door voor hen alles naar hun wensen en verwachtingen goed te plannen en organiseren. Ontzorgen dus. Hun trouwdag moet een onvergetelijke en unieke belevenis zijn! Mijn bijdrage hieraan zie ik niet als werk, maar als hobby. Het is mijn passie!

Het genoegen is dan ook groot om zeer regelmatig tijdelijk onderdeel uit te mogen maken van groot geluk! In het geval van Jeroen & Linda, is dit daarentegen niet tijdelijk. Omdat hier (h)echte vriendschap meespeelt. Samen optrekken en van het leven genieten, interesses delen, samen veel lachen, wederzijds vertrouwen, eerlijkheid, medeleven, begrip en er (onbevooroordeeld) altijd voor elkaar zijn. Dat is niet alleen ware vriendschap, maar geeft ook een niet in woorden uit te drukken extra dimensie aan een dag als deze..…
Een dimensie, waarbij mijn persoonlijke emoties een grote rol opeisten, zeker tegen het einde van de ceremonie. Ondanks mijn, zoals altijd, zorgvuldig voorbereide speech. Dan blijkt maar weer dat je naast trouwambtenaar, ook maar een mens bent, die haar eigen emoties nu heel even niet de baas kan blijven…..

Wat was het een meer dan geweldige dag! Jeroen en Linda straalden van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes, van oor tot oor. Een mooier compliment kan ik me niet wensen!

Mede dankzij de goede samenwerking met de locaties (www.geesberge.nl en www.slotzuylen.nl), fotograaf (www.fotoverwonder.nl), trouwvervoer (www.trouwauto-maarssen.nl), DJ (www.rapidosoundandvision.nl),  www.bloemidee.nl, Funky Cakes, www.openingsdans-bruiloft.nl, www.classicfoodtruck.nl , www.hairfashionbreukelen.nl en videograaf (www.mindclipsmedia.nl), kijken we terug op een FANTASTISCHE dag! Veel dank daarvoor!

Ik ben blij en trots, dat deze passie, dit vak, op mijn pad kwam, bijna 4 jaren geleden èn bovenal dat ik deze kan en mag delen met mensen als Jeroen en Linda!

** Kijk voor hun recensie hier.  ** En hier voor de weddingclip. **

Collage 1

 

Neem contact op

Stuur een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.