Wie ben ik?

Naast mijn grote interesse in mensen, is mijn allergrootste passie alles wat met weddings te maken heeft.

 • Ik vind het bijzonder en eervol om jullie persoonlijke verhaal te vertellen, op een voor jullie en jullie gasten zo mooi en bijzonder moment.
 • Ik vind het genieten wanneer ik jullie mag assisteren en adviseren bij het regelen van alle nodige zaken en maken van keuzes voor jullie trouwdag.
 • En zo mijn organisatietalent in te kunnen en mogen zetten en jullie verwachtingen te managen.
over-callistas-kasteel

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg!

En als ik dan nog tijd overhoud, houd ik mij graag bezig met: schrijven, yoga, varen, wandelen, lezen (met name vakliteratuur op het gebied van trouwen, HR, recht, psychologie en persoonlijk leiderschap), fotografie, woninginrichting en met vrienden lekker eten.

Anderen kenmerken mij als slagvaardig, accuraat, betrokken, praktisch, resultaatgericht, integer en oplossingsgericht. Zij waarderen mijn oprechte interesse in mensen en mijn servicegerichtheid. Opdrachtgevers geven aan dat mijn inlevingsvermogen bewonderenswaardig is, ik zaken enthousiast, sprankelend, professioneel en met een persoonlijke touch aanpak.

Referenties

 • Het kennismakingsgesprek was heel prettig. Callista geeft veel goede tips, maar laat je vrij om te kiezen wat je zelf wil en passend vindt. Ze heeft de ceremonie heel persoonlijk gemaakt door het samen met een familielid van ons te doen. Ik zou iedereen haar aanraden als trouwambtenaar!

  Nicolle & Ronnie
  Nicolle & Ronnie 8-6-2017
 • Callista was onze trouwambtenaar en we zijn heel blij met onze keuze! Toen zij ons voor het voorbereidingsgesprek thuis bezocht, merkten we al hoe enthousiast zij is, hoe zij alles goed meedacht en ons waardevol advies gaf. Dit heeft Callista ook op onze grote dag met een mooie, grappige en persoonlijke ceremonie bewezen. Callista, super bedankt!

  Nadia & Najim
  Nadia & Najim 6-5-2017
 • Lieve Callista, in de maanden van intensief samenwerken, vertelde je ons van A tot Z wat een bruiloft inhoudt en waar we allemaal aan moesten denken. Jij onderhield alle afspraken met de verschillende leveranciers en daarvan hield je ons goed op de hoogte. Volgens de planning kon er niks mis gaan en dat ging er ook niet. De ceremonie was zo persoonlijk en mooi. We kregen als compliment dat het net was of je het verhaal vanuit ons vertelde, fantastisch! Mede door jou ervaring, maar bovenal perfecte voorbereiding, is onze dag meer dan geweldig geworden. Wij zouden het iedereen aanraden om jou als ceremoniemeester te kiezen. Je staat buiten de familie en je hebt ontzettend veel ervaring, waardoor onze dag perfect is verlopen. Wij zijn zo immens gelukkig, omdat we van ieder moment van de dag hebben kunnen genieten.

  Jeroen & Linda
  Jeroen & Linda 30-9-2016
Neem contact op

Stuur een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.