• 'Vanaf het moment dat je bij ons op bezoek kwam, klikte het. Je bent een lieve, warme persoonlijkheid. We waren er dan ook snel uit: jij werd onze ceremoniemeester en trouwambtenaar. Ik, als regeltante, vind het moeilijk om de controle uit handen te geven, maar bij jou had ik dat probleem niet. Zelfs onze gasten waren onder de indruk van hoe alles verliep. Naast dat we je inhuurde voor de dag zelf, nam je voor die tijd regelmatig contact met ons op om te polsen hoe het ging met de voorbereidingen en gaf je tips. Dat maakte het echt persoonlijk.' Monique & Tonny.

  Monique & Tonny
  Monique & Tonny 07-07-2018
 • 'Jullie zijn toppertjes!! Jaël <Style Photography>, de eerste preview van de foto's zijn ge-wel-dig! En Callista…. een Babs en weddingplanner zoals jij: dat wil ook iedereen! Heel veel dank dames! Ook namens mijn man. Liesbeth & Henri' 

  Liesbeth & Henri
  Liesbeth & Henri 16 juni 2018
 • Onze verwachtingen waren hoog, maar deze heeft ze overtroffen. Wat een prachtige persoonlijke speech. Met aandacht voor ons, het bruidspaar, maar ook voor de mensen die voor ons belangrijk zijn.

  Yvonne & Jaap
  Yvonne & Jaap 23-12-2017
 • Een enthousiaste vrouw, punctueel, betrokken, warm. Alles wat wij zochten. Heel erg bedankt voor de mooie speech.

  Christa & Jordi
  Christa & Jordi 12-8-2017
 • Lieve Callista, wat heb jij onze dag compleet gemaakt! Hoe heerlijk open, leuk maar vooral jezelf ben jij! We hadden ons geen betere babs kunnen of willen wensen! Dankjewel.

  Chantal & Jorrit
  Chantal & Jorrit 8-7-2017
 • "We vinden dat je alles heel professioneel hebt uitgevoerd. Niet alleen wij zelf zijn erg enthousiast over jou als persoon (leuke, vrolijke en spontane verschijning), maar ook alle gasten. We hebben over jou zoveel complimenten ontvangen. En terecht! We zouden iedereen die een bijzondere, persoonlijke en positieve huwelijksdag wil JOU aanraden!"

  Anne & Levijn
  Anne & Levijn 18-05-2013
 • Callista was oprecht belangstellend tijdens ons kennismakingsgesprek en wist de juiste input voor haar voorbereiding op een leuke manier uit ons te halen. Ze wist zowel ons als de gasten snel op het gemak te stellen in de mooie trouwzaal en tijdens de toespraak moesten velen een traantje wegpinken.

  Elise & Gerrit
  Elise & Gerrit 12-9-2013
 • Bedankt voor de fantastische bruiloft! Het was helemaal perfect en zoals wij het wilden hebben. Een persoonlijk verhaal op professionele wijze neergezet. Je spontane instelling aanstekelijk. Je inlevingsvermogen bewonderenswaardig.

  Marloes & Michiel
  Marloes & Michiel 8-8-2014
 • Callista is lief, zorgzaam, enthousiast, gezellig en betrokken. Je kan merken dat haar passie voor dit vak groot is! Wij zijn zeer dankbaar dat zij ons huwelijk heeft voltrokken!

  Sanne & Chiel
  Sanne & Chiel 4-9-2015
 • Callista was de trouwambtenaar van Anouk en Folkert (Trouwchallenge). Wauw, wat deed je dat geweldig, Callista! Warm, betrokken, met humor, echt fantastisch! Je wist op een natuurlijke manier een goede sfeer te creëren. Top gedaan! Linda (ceremoniemeester)

  Anouk & Folkert
  Anouk & Folkert 1-9-2015
 • Callista was onze trouwambtenaar en wat een prettige keuze! Het kennismakingsgesprek was super, de ceremonie zelf was ook helemaal top. Persoonlijk contact met onze gasten, mooi verhaal en mooi gebracht.

  Martine & Edwin
  Martine & Edwin 2-9-2016
 • Lieve Callista, we willen je enorm bedanken voor je geweldige inzet om een succes te maken van onze grote dag! Met jou als weddingplanner hebben we onze weg gevonden in het grote doolhof van bruiloftsvoorbereidingen, met jou als ceremoniemeester hebben we geen moment van stress gehad tijdens onze grote dag en je hebt ons als onze trouwambtenaar een onvergetelijke ceremonie gegeven.

  Tjie-Jau & Jay
  Tjie-Jau & Jay 8-9-2016
 • Lieve Callista, in de maanden van intensief samenwerken, vertelde je ons van A tot Z wat een bruiloft inhoudt en waar we allemaal aan moesten denken. Jij onderhield alle afspraken met de verschillende leveranciers en daarvan hield je ons goed op de hoogte. Volgens de planning kon er niks mis gaan en dat ging er ook niet. De ceremonie was zo persoonlijk en mooi. We kregen als compliment dat het net was of je het verhaal vanuit ons vertelde, fantastisch! Mede door jou ervaring, maar bovenal perfecte voorbereiding, is onze dag meer dan geweldig geworden. Wij zouden het iedereen aanraden om jou als ceremoniemeester te kiezen. Je staat buiten de familie en je hebt ontzettend veel ervaring, waardoor onze dag perfect is verlopen. Wij zijn zo immens gelukkig, omdat we van ieder moment van de dag hebben kunnen genieten.

  Jeroen & Linda
  Jeroen & Linda 30-9-2016
 • Callista was onze trouwambtenaar en we zijn heel blij met onze keuze! Toen zij ons voor het voorbereidingsgesprek thuis bezocht, merkten we al hoe enthousiast zij is, hoe zij alles goed meedacht en ons waardevol advies gaf. Dit heeft Callista ook op onze grote dag met een mooie, grappige en persoonlijke ceremonie bewezen. Callista, super bedankt!

  Nadia & Najim
  Nadia & Najim 6-5-2017
 • Het kennismakingsgesprek was heel prettig. Callista geeft veel goede tips, maar laat je vrij om te kiezen wat je zelf wil en passend vindt. Ze heeft de ceremonie heel persoonlijk gemaakt door het samen met een familielid van ons te doen. Ik zou iedereen haar aanraden als trouwambtenaar!

  Nicolle & Ronnie
  Nicolle & Ronnie 8-6-2017
Neem contact op

Stuur een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.