Tividor & Carmen 22 juli 2017

callistas_foto_1_700x200

Betrokken mogen zijn bij een huwelijksdag is altijd bijzonder. Bijzonder, omdat ik bezig mag zijn met mijn grootste passie: jullie verhaal mooi vertellen, en de liefde. En even onderdeel mag zijn van het geluk tussen 2 mensen en al hun dierbaren om hen heen. Onderweg naar zaterdag 22 juli, werden de kriebels in mijn buik steeds groter. Onderweg naar 22 juli voelde ik veel emotie als ik mijn speech nogmaals doornam. Waarom? Omdat ik zó dankbaar, blij èn trots ben dat ik mijn grote broertje en lieve schoonzus mocht trouwen, hun personal wedding assistant en ceremoniemeester mocht zijn. Met heel mijn❤️ houd ik grenzeloos veel van hen! Met z’n allen hebben we er een prachtige dag van gemaakt met liefdevolle herinneringen!

 

Foto’s: Rob Rotgers Fotografie en eigen fotografie

Met dank aan:
Tsjerke Terherne, Suzanne Kloosterman & team – locatie
Rob Rotgers – fotografie
MindClips Media – videografie
Nicky Lorenzo – DJ
Marieke Bekke – live painter
Eva Byrlova  – bruidskapster & visagie
Gerben Reitsma – bloemen
Ilse Oussoren – bruidstaartje
Auke – praam varen
Sietse – vervoer

 

callistas_foto_1_700x200
Neem contact op

Stuur een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.