Trends bruidsmode 2018

Uiteraard bepalen jullie helemaal zelf, hoe jullie grote dag eruit komt te zien. Het is tenslotte jullie dag!
Maar misschien vinden jullie het wel leuk sommige trends te volgen, die passen bij jullie wensen en stijl. Of jullie stijl nu chic, bohemian, glamorous, romantisch, sprookjesachtig of klassiek is, hierbij kort de trends uitgelicht.

Op de internationale bruidsmodebeurs Interbride in Düsseldorf, ben ik de meest prachtige creaties tegengekomen! Hierbij (met hulp van Bruid & Bruidegom magazine), de highlights: glitters, sluiers met wow-effect, veel prachtig kant, eindeloos combineren van losse items (jurk, rok en top of jumpsuit), franjes en veren, korte en lange capes en bijzondere mouwen. Maar ook kleurrijke jurken in rood, zwart, groen en paars. En (blingbling) sneakers voor onder jurk en pak.

Andere trends die ik zie zijn: een dag met veel persoonlijke touch, samen slapen voor de grote dag (wel met first look moment), rondlopen in plaats van in de rij om handen te schudden, candy’s in plaats van taart, tattoos in plaats van trouwringen, never ending party’s in plaats van om 12 uur naar huis, de volgende dag samen met de gasten brunchen of ontbijten, digitale uitnodigingen, websites en apps waar bruidspaar en gasten informatie en foto’s kunnen delen.

BUT, do it your way!

shutterstock_120681847

Neem contact op

Stuur een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.